Installeren van zonnepanelen op een school in Gelderland

De ervaren medewerkers van het bedrijf SolarForce Systems uit Geldermalsen installeren zonnepanelen van de beste kwaliteit op het gebouw van jouw school in de regio van Gelderland en Utrecht. Een school is een groot gebouw dat veel energie gebruikt. Het is dan ook voordeling om eigen energie op te wekken en ervoor te kiezen om zonnepanelen op de school te laten installeren.

mostefficientsolarpanels

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

solar worker

Het installeren van zonnepanelen op het gebouw van je school

Wij voeren het installeren van zonnepanelen voor zakelijk gebruik voor je uit. Het maakt niet uit of we de zonnepanelen op een school met een plat dak en met een schuin dak moeten installeren, voor iedere situatie maken we een passend plan op. Om je goed voor te bereiden vraag je alvast een offerte voor zonnepanelen op je school aan. Vervolgens komen wij bij je langs voor een adviesgesprek.

Je zonnepanelen blijven jarenlang in goede staat

Nadat we de zakelijke zonnepanelen plaatsen, komen wij jaarlijks langs om de panelen te keuren. Zo garanderen we dat de zonnepanelen in goede staat blijven. Ons doel is dat je zo lang mogelijk van onze zonnepanelen gebruikmaakt. We hebben al een aantal mooie projecten uitgevoerd waarbij we zonnepanelen op een school hebben mogen installeren.

Neem contact op en vraag een offerte aan

Onze teams hebben ervaring met het installeren van zonnepanelen op verschillende gebouwen, waaronder op een school. We voeren dit soort klussen altijd uit op het moment dat je leerlingen er zo min mogelijk last van hebben en zorgen voor een nette afwerking. Vraag nu een offerte aan voor zonnepanelen voor zakelijk gebruik of neem eerst contact met ons op via info@solarforce.nl voor meer informatie.

Scroll naar boven