Hier komen passie, kwaliteit en techniek samen

Over ons

SolarForce Systems is een jong en gedreven bedrijf dat in 2019 is gestart met de ontwikkeling, engineering en realisatie van zonnestroomsystemen.

We willen mooie projecten opleveren met als resultaat tevreden klanten. Wij zorgen er daarnaast altijd voor dat jij als klant zo min mogelijk overlast ervaart tijdens onze installatiewerkzaamheden. Alle stappen worden zorgvuldig ingepland en afgestemd. De spullen waarmee wij werken zijn van een zeer hoge kwaliteit en hiermee kunnen wij ook garanderen dat wij uitsluitend installaties afleveren die aan alle eisen voldoen. Een onafhankelijke Scope12 inspectie is dan ook standaard inbegrepen bij al onze zakelijke projecten. 

Het is onze missie om op een veilige manier prachtige toekomstbestendige zonnestroomsystemen te bouwen waar jarenlang de vruchten van kunnen worden geplukt.

Onze teams

Het personeel van SolarForce Systems is goed opgeleid en allen voorzien van de juiste certificaten om onze hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen waarborgen. Zo zijn we niet alleen VCA gecertificeerd maar ook Solar-Topfitter, Solar Specialist en onze engineers Solar Design. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Dimitri en Kevin zijn de broers die SolarForce Systems in 2019 zijn gestart. Dimitri heeft het grootste deel van zijn carrière commerciële functies bij energieleveranciers gehad en is vervolgens als business development in de Solarbranche terecht gekomen. Kevin heeft jarenlange ervaring met de technische kant (installatie, onderhoud en beheer) van kabeltelevisie en internet. De combinatie van de specialiteiten van Dimitri en Kevin zijn een succes gebleken. SolarForce staat inmiddels bekend als een partij die echt aandacht geeft aan een zonnestroomsysteem en zorgvuldig te werk gaat.

Dimitri houdt zich binnen SolarForce Systems bezig met de commerciële processen en de dagelijkse bedrijfsleiding terwijl Kevin de focus heeft op de engineering van de zonnestroomsystemen en de kwaliteit van de installaties. SolarForce onderscheid zich van andere installatiepartijen omdat veiligheid en kwaliteit in onze projecten de hoogste prioriteit krijgen. Een andere belangrijke succesfactor is dat wij niet werken met ZZP’ers. Dat betekent dat wij langdurig met elkaar samenwerken dat wij elkaar dus goed kennen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om zonnepanelen te leasen voor bedrijven en wil je energie duurzaam opwekken? Als dealer in zonnepanelen helpen we je graag bij het maken van een duurzame keuze. Neem nu vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen als u interesse heeft om zonnepanelen te leasen voor zakelijk gebruik. 

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven